Al zolang ik wandel, kijk ik om me heen. En al zolang ik om me heen kijk, schiet ik plaatjes. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, maar dat is eigenlijk onzin. Want die duizend woorden zeggen iets heel anders dan het plaatje.

 

Vaak zegt het plaatje wat de kijker horen wil, maar zeggen woorden wat de schrijver wil vertellen. Daarom vertel ik graag iets bij mijn foto’s. 

 

Soms heeft wat ik vertel helemaal niets te maken met de foto. En ik wil de kijker ook het recht niet ontzeggen om een eigen verhaal om mijn plaatjes heen te weven. Maar volgens mij geeft wat ik zeg  een verrassende kijk op wat ik toon.

 

 

Een kort cv:

 

2015: De Zonerexpo - Gemeentemuseum Den Haag

2017: Afgestudeerd Photo Design - Fotovakschool 

2017: De Zomerexpo - Museum De Fundatie Zwolle

2017: Afstudeertentoonstelling - Fotovakschool Amsterdam

2017: Gepubliceerd in New Talent 2018 - GUP

2019: Deelname aan Huntenkunst

2019: Deelname aan Kunstmarkt Bathmen, winnaar Juryprijs

2021: Deelname aan Kunstmarkt Bathmen, start Rawdee Terloops (wandelkunst en woordwandelingen)